Πανμονωτική Προστασία
εφαρμογή πολυουρεθανικών συστημάτων
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 70% - ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΓΟΥ !
espa banner
greek  english sitemap
Ι & Α ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ Ο.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡEΙΑ  ΜΟΝΩΣΕΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ
 
Θερμομόνωση σε: Εξωτερική Τοιχοποιία & Οροφές Πιλοτής

H εταιρεία μας ΠΑΝΜΟΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι πιστοποιημένη κατά την κρατική πιστοποίηση του ΕΣΥΔ σε εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ

- Προστατεύει την εξωτερική τοιχοποιία από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες

- Η απόδοση του συστήματος δεν επηρεάζεται από τις απότομες μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας οι οποίες προκαλούν έντονες τάσεις στο εσωτερικό των δομικών στοιχείων με άμεσο αποτέλεσμα την εμφάνιση ρωγμών και χαραμάδων από τις οποίες εισέρχεται νερό και υγρασία.

- Στα υπάρχοντα και υπό ανακαίνιση κτήρια στα οποία το περιγραφόμενο σύστημα είναι μονόδρομος δεν προκύπτει ανάγκη εκκένωσης του κτηρίου αφού οι εργασίες γίνονται μόνον στο εξωτερικό κέλυφος αυτού χωρίς καμία όχληση των ενοίκων.

- Υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης της αρχιτεκτονικής ταυτότητας του κτηρίου με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης, (βαφή μετά από 20-25 χρόνια), η ακόμη ο εξαρχής αρχιτεκτονικός ανασχεδιασμός των όψεων του, ανανεώνοντας έτσι το ενδιαφέρον και την ψυχολογία των ενοίκων.

- Η προκύπτουσα ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση προσθέτει αξία στο κτήριο που εισπράττεται από τον ιδιοκτήτη του κατά την πώληση ή ενοικίαση του.

 

Γιατί να επιλέξω την διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) ?

- Είναι ελαφρύ σκληρό αφρώδες υλικό αποτελούμενο κατά 98 % από αέρα γεγονός που του προσδίδει πολύ καλές θερμομονωτικές ιδιότητες.

- Έχει μεγάλη ελαστικότητα σε σχέση με άλλες θερμομονωτικές πλάκες με αποτέλεσμα να συνεργάζεται με όλα τα είδη των επιχρισμάτων χωρίς να τα ρηγματώνει

- Εχει μεγάλη σταθερότητα διαστάσεων αφού ακολουθεί διαδικασία ωρίμανσης έξι εβδομάδων ενώ η θερμομονωτική του απόδοση δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

- Δεν αποσυντίθεται ενώ οι ιδιότητές της παραμένουν αμετάβλητες στην πορεία του χρόνου και φυσικά διαρκούν όσο και η ζωή του κτιρίου.

- Συμφέρει και οικονομικά αφού η διογκωμένη πολυστερινη ΕPS έχει την καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση σε σχέση και κάθε άλλο υλικό.

- Αναπνέει περισσότερο από όλα τα άλλα αφρώδη υλικά επιτρέποντας την αποβολή υδρατμών από το εσωτερικό των κτιρίων δημιουργώντας υγιεινούς χώρους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οικολογικής δόμησης και βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ
 
 

Πανμονωτική Προστασία

Έδρα - Έκθεση
Καποδιστρίου 24, τ.κ. 18531 Πειραιάς - Τηλ: +30 210 41 78 249, 210 42 20 404 - Fax: +30 210 42 20 403

Υποκατάστημα - Έκθεση
Λεωφ. Καλυβίων 169 & Θουκυδίδη, τ.κ. 19010 Λαγονήσι - Τηλ / Fax: +30 22910 79750


Email: info@sprayfoam.gr
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εργαστηρίου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.